Beauty behandelingen

door Beautysalon Weert
 

Of er nu wordt gekozen voor een gezichtsbehandeling, make-up of een manicure, voor een goede verzorging van de huid en deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Je make-up en verzorging van de huid bepalen een groot deel van je uitstraling. U kunt bij ons terecht voor dagelijkse make-up, maar ook voor feest/bruids make-up. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor make-up op locatie*, het verven van wimpers en wenkbrauwen of misschien een manicure**. Ik help u graag extra te stralen.

* Omgeving Weert
** alleen i.c.m. gezichtsbehandeling

Korte behandelingen

Mix & Match
Ma – Vrij 09:00 – 22:00
Contact ons

Epileren & Harsen

Het epileren van de wenkbrauwen, wimpers verven of het harsen van uw bovenlip of benen, dit zijn korte behandelingen van maximaal 20 minuten. U kunt deze combineren met een gezichtsbehandeling of huidverbeteringsbehandeling.

Permanente Make-up & Verven

Beautysalon Weert bied naast make-up ook het verven van wimpers en/of wenkbrauwen aan. Door het verven wordt er meer definitie gelegd op je gezicht, lijken je wenkbrauwen volume toe te nemen en bespaar je tijd tijdens je make-up routine.

Make-Up

Je make-up en verzorging van de huid bepalen een groot deel van je uitstraling. U kunt bij ons terecht voor dagelijkse make-up, maar ook voor feest/bruids make-up. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor make-up op locatie mits je in de omgeving Weert woont.

Behandeling

Epileren
€10
Harsen Bovenlip
€10
Harsen Bovenlip & Kin
€19
Harsen Oksels
€19
Harsen Bikinilijn
€19
Harsen Onderbenen
€22
Harsen onder - en bovenbenen
€35
Verven wimpers of wenkbrauwen
€10
Verven wimpers en wenkbrauwen
€19
Manicure
€19
alleen i.c.m. gezichtsbehandeling
Basis Make-up
€20
Bruids/Feest make-up
€45
Bruids make-up op locatie (omgeving Weert)
€70

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak

Contact